OM RJ -TECH

  • Professionel arbejde leveret til tiden
  • Certificeret plastsvejser
  • Kunder anbefaler os
Kontakt os

OM RJ -TECH

Hos RJ-TECH leverer vi alt i svejsning til vores kunder. Uanset om du har behov for montage, smedearbejde, svejsning af rustfrit stål eller sortjern, PE-svejsning eller plastsvejsning, kan vi hjælpe dig med det.

Vi holder til i Hirtshals, og det er her, vi har vores værksted. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke kan komme ud til vores kunder, hvis der er behov for det. Kontakt os blot, og fortæl om dit projekt – så finder vi sammen en løsning.

VI ARBEJDER FOR KUNDERNES TILFREDSHED

Det er vigtigt for os, at kunderne er tilfredse med det stykke arbejde, vi leverer. Derfor er vores medarbejdere veluddannede og certificerede. Når man opererer med TIG og MIG/MAG-svejsning, er det vigtigt at kende til maskinernes funktioner, og dem kender vi selvfølgelig.

At vores medarbejdere er veluddannede, betyder også, at de har stort kendskab til alle former for metaller. Det er selvfølgelig vigtigt, når de forskellige metaller skal bearbejdes.

Hos RJ-TECH tilbyder vi derfor stor professionalisme og kendskab til svejsningens mange afskygninger.

78
Projekter

Færdiggjort

Står du med et projekt.? Få et tilbud fra RJ-TECH.

DEN VIGTIGE DETALJE

RJ-TECH har mange års erfaring i branchen, og derfor ved vi også, at detaljen er vigtig.

Vi gør os derfor umage med alle de opgaver, vi får fra vores kunder – uanset om de er store eller små.

Derudover bruger vi tid på at rådgive dig, så du har mulighed for at træffe de rette beslutninger i forhold til det stykke arbejde, vi skal udføre for dig.

Her lægges der vægt på forarbejde, bearbejdelse og efterarbejde. Sådan skabes de bedste resultater.

.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Ønsker du at få vores besyv på en opgave, du står med, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi elsker nye udfordringer, og vi elsker at levere gode resultater til vores kunder.

Kontakt os på +45 22345145 eller info@rjtech.dk – så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker.

Kontakt os